Onze Dieren — copy

Al onze dieren worden met veel liefde verzorgd op kleinschalige basis.

Onze Geitjes

We hebben in totaal 8 geitjes (1 bok en 5 miekes).

Onze geitjes leven in een kudde. We bieden ze voldoende klimmogelijkheid en ruimte aan zodat ze hun energie goed kwijt kunnen. Ook zetten we ze in voor natuurlijke begrazing.

Ze lopen los op de weide tussen de pony’s.

Onze Kippen

Onze kippen worden vergezeld door 1 haan. Het is de kleinste van de groep maar hij kan goed zijn mannetje staan met al die hennen rond hem.

We hebben verschillende rassen zitten die graag de graantjes uit je hand komen eten. Ze lopen los bij de paarden en beschikken hierdoor over een groot grondgebied. Ze scharrelen dan ook goed rond en ‘s avonds gaat het deurtje van hun hok op slot zodat er geen vos of marter bij kan!

Onze Paarden

Popeye is een echte kinderpony van 17 jaar. Hij is heel kindgericht en zal geen voetje verkeerd zitten. Hij gaat graag op wandel maar kan ook genieten van een goede poetsbeurt.

Onslow (15 jaar) is de laatste nieuwe aanwinst. Sinds februari 2023 maakt hij deel uit van onze kudde. Een echte kindervriend die voor een wortel alles doet!

Onze paarden worden vooral ingezet bij de individuele therapie.

Onze Varkens

Kamiel en Ramon

Kamiel en Ramon zijn bij ons als biggen terecht gekomen.

Al vrij snel konden ze het boerderij leven wel smaken en graven ze er nu duchtig op los in hun verblijfplaats. Momenteel zijn ze nog niet volgroeid en nog in volle ontwikkeling. Je kan ze altijd omkopen met een stuk fruit of een brood. Ja, een heel brood weliswaar.