Onze Dieren — copy

Al onze dieren worden met veel liefde verzorgd op kleinschalige basis.

Onze Geitjes

Nelleke

We hebben in totaal 6 geitjes (1 bok en 5 miekes).

Onze geitjes leven per twee. Dit is een bewuste keuze geweest aangezien er veel ruzie was in de kudde. We bieden ze voldoende klimmogelijkheid en ruimte aan zodat ze hun energie goed kwijt kunnen. Ook zetten we ze in voor natuurlijke begrazing.

Onze Kippen

Onze kippen worden vergezeld door 1 haan. Het is de kleinste van de groep maar hij kan goed zijn mannetje staan met al die hennen rond hem.

We hebben verschillende rassen zitten die graag de graantjes uit je hand komen eten. Ze lopen los bij de paarden en beschikken hierdoor over een groot grondgebied. Ze scharrelen dan ook goed rond en ‘s avonds gaat het deurtje van hun hok op slot zodat er geen vos of marter bij kan!

Onze Paarden

Hier zijn ze dan, de sterren van ons erf!

Popeye op wandel!

Bon woont al 7 jaar bij ons en is 20 jaar. Hij is een BWP / ruin . Hij is een goedgezinde, lieve ruin die vroeger graag op springwedstrijd ging. Nu kan hij genieten van zijn ‘oude’ dag op de weide met zijn nieuwe maatje.

Popeye is nieuw op onze Boerdrie en is een echte kinderpony van 17 jaar. Hij is heel kindgericht en zal geen voetje verkeerd zitten. Hij gaat graag op wandel maar kan ook genieten van een goede poetsbeurt.

Onze paarden worden vooral ingezet bij de individuele therapie.

Bon

Onze Varkens

Kamiel en Ramon

Kamiel en Ramon zijn bij ons als biggen terecht gekomen.

Al vrij snel konden ze het boerderij leven wel smaken en graven ze er nu duchtig op los in hun verblijfplaats. Momenteel zijn ze nog niet volgroeid en nog in volle ontwikkeling. Je kan ze altijd omkopen met een stuk fruit of een brood. Ja, een heel brood weliswaar.